SUV is takelauto te slim af | VIDEO

2015/04/16 door Bas in FILMPJE, NIEUW, NIEUWS
Bron: www.ikwilvanmijnautoaf.nl/suv

SUV

<strongOeps, je had je auto eventjes fout geparkeerd omdat je nog snel iets moest en nu is een wegsleepauto bezig om hem op te takelen. Zeg maar dag tegen je auto...of toch niet? De man in de video weet toch een manier om het te voorkomen.

Als de wegsleepauto eenmaal is gearriveerd kun je daar weinig meer aan doen. Alles is al in werk gezet om je auto mee te nemen, dus dat gaat er dan ook gebeuren. Je kunt er alleen naar kijken en later je auto weer ophalen, na het betalen van een fikse bekeuring uiteraard. We schrikken al nergens meer van, zelfs een wielklem houdt mensen niet tegen.

Wegslepen? Dat dach ik nie

Dat de man in onderstaand filmpje eigenlijk niet zo’n zin had om weggesleept te worden loste hij heel eenvoudig op. Kijk zelf maar.



Het lijkt wel een trend, want er zijn meer mensen die het niet kunnen aanzien dat hun auto wordt weggesleept. De bestuurder in de volgende video doet het iets minder voorzichtig, maar hij laat zijn auto goed op zijn pootjes terechtkomen waarna hij wegrijdt.

SUV boven baas

Als we dan toch bezig zijn moet je deze stunt ook even zien. De grote SUV is al vastgekoppeld aan de takelauto en is klaar om te vertrekken, maar daar steekt de bestuurster van de SUV een stokje voor. Tsja, dat soort dingen gebeuren alleen aan de andere kant van de wereld.


Share/Save/Bookmark